Home / Friskrivningsklausul

Friskrivningsklausul

Binaly är en fristående webbsida som erbjuder information, recensioner, guider och nyhetsartiklar inom binära optioner. Utöver det informativa syftet med Binaly.se marknadsförs även utvalda mäklare inom binära optioner och deras produkter. Binaly agerar inte som mäklare och äger inte heller några mäklarfirmor som presenteras på sidan. Vi har inte heller någon ansvarsförbindelse för din kundrelation med de utvalda mäklarna och lämnar med hänvisning till ovanstående ingen garanti.

Att investera i binära optioner är alltid en risk du själv tar. Skulle du förlora en del av din investering genom binära optioner så rekommenderar vi att du inte fortsätter med dina investeringar om du inte har en tillräckligt stark ekonomi för kommande handelsaktiviteter. Som investerare har du fullt ansvar för de investeringar du gör. Det är också du som bär ansvaret för införskaffning av kunskap inom ämnet, marknaden och de produkter som finns presenterade. Vi vill ännu en gång understryka att Binaly bara agerar som en informationsförmedlare utan något som helst ansvar för dina handlingar, intressen, investeringar eller relationer med de mäklarna som presenteras på sidan. Även om vi strävar efter att uppdatera vår portal så ofta som möjligt så kan det ändå förekomma information på hemsidan som kan vara äldre eller felaktig. Vi lämnar inga garantier på att innehållet på sidan är korrekt. Binaly förbehåller sig också rätten att ändra innehållet på sidan utan någon som helst förvarning.

Kampanjer inom ramen för binära optioner

Observera att mäklarna som finns listade på vår webbsida brukar ändra sina kampanjer, regler och villkor med jämna mellanrum, inte minst om landet där mäklaren finns verksam i ändrar en lagstiftning. Därför uppmanar vi dig att kontrollera att du registrerar dig för korrekt kampanj. Oavsett vilken kampanj du registrerar dig på genom Binaly så är det alltid villkoren som finns på mäklarens hemsida som gäller. Detta ger också mäklaren rätten att kunna avbryta en kampanj utan någon förvarning. Vi rekommenderar dig att läsa på om de aktuella villkoren och lagarna som gäller för respektive mäklare. Du uppmanas även att undersöka om investeringar i binära optioner är lagliga i landet där du är bosatt i. I vissa länder har län, distrikt, provinser, städet och delstater egna lagar. Du har ett eget ansvar för att undersöka ovanstående.

Allt innehåll som finns presenterat på Binaly.se och våra andra webbnätverk är skyddat enligt upphovsrättslagen. Kopiering är därför otillåten om Binaly inte utfärdat något skriftligt tillstånd till den person eller företag vars kopieringsförfrågan gäller.

Du som besöker Binaly och de mäklare som finns presenterade på vår webbsida är införstådd med riskerna med investeringar och handel med binära optioner. Du är vidare medveten om att du kan förlora alla dina investeringar genom dessa mäklare. Binaly avskriver sig därför all skyldighet och ansvar till ovanstående. Det är du som handlare som har ett eget ansvar för dina investeringar.

Binaly eftersträvar att ge dig en så komplett guide som möjligt med uppdaterade nyheter och information om marknaden. Skulle du uppmärksamma fel i informationen eller innehållet som finns på sidan så uppskattar vi att du tar kontakt med oss. Kontaktmetoder hittar du på Binalys kontaktsida.

För att förbättra användarupplevelsen på Binaly.se använder vi cookies. Genom att använda vår webbplats samtycker du användningen av dessa och vår cookiepolicy. Läs mer här.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng