Home / Om oss

Om oss

Vad är Binaly?

Binaly är ett nätverk inom binära optioner med en tydlig vision. Vi vill erbjuda en så komplett och helhetstäckande guide som möjligt där du som läsare och handlare sätts i fokus.

Begreppet binära optioner är väldigt nytt, brett och dynamiskt – vilket också lett till att många aktörer som är verksamma inom branschen inte lyckats producera något forum eller en komplett guide som inkluderar samtliga komponenter.

Erfaren och fristående aktör inom binära optioner

Binalys nätverk har sedan start studerat och övervakat branschen utifrån flera perspektiv. I syfte att producera en komplett guide inom binära optioner startade vi Binaly.nl, Binaly.com och Binaly.se under hösten 2016. Idag består vi av en rad journalister, branschexperter och handlare som aktivt arbetar med att ge dig den bästa guiden som du kan hitta inom binära optioner. På vår portal hittar du allt från aktuella nyheter och nybörjarguider till olika begreppdefinitioner och strategiska guider. Följer du våra instruktioner och guider så råder det ingen tvekan om att även du kan bli en framgångsrik handlare inom binära optioner.

Våra guider för nybörjare

Är du ute efter en snabbkurs i binära optioner och hur du kommer igång med handeln rekommenderar vi att du tar del av Binalys Kompletta guide för dig som vill bli framgångsrik inom binära optioner. Utöver dessa guider finner du även omfattande recensioner över de största och bästa mäklarna på marknaden. När du väl kommer igång med binära optioner så kan vi också tipsa dig om vår strategisektion där du kan du del av alla strategier som kommer hjälpa dig att lyckas.

För att förbättra användarupplevelsen på Binaly.se använder vi cookies. Genom att använda vår webbplats samtycker du användningen av dessa och vår cookiepolicy. Läs mer här.

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng